Backline providing – iznajmljivanje profesionalne glazbene opreme

LOOP Glazbena agencija nudi backline providing – uslugu iznajmljivanja profesionalne glazbene opreme.

Što je zapravo backline?

U svijetu glazbe, backline opremu čini glazbena oprema koja izvođače čeka spremna na bini. Obično je tu riječ o gitarskim pojačalima, pojačalima za bas gitaru, setovima bubnjeva, klavirima, klavijaturama i synthesizerima. Mogu biti osigurani i instrumenti poput gitare, bas gitare, conge i slično. No, obzirom da je riječ o osobnim instrumentima, izvođači obično donose vlastite.

Koju opremu može isporučiti LOOP Glazbena agencija?

U programu backline providing raspolažemo s iznimno širokim asortimanom gitarskih pojačala. Sukladno Vašim potrebama, isporučiva je gotovo cijela standardna paleta Marshall, Fender, Mesa Boogie, Vox, Hughes&Ketnner, Engl, BlackStar pojačala. Ovisno o zahtjevima, isporučiva su combo pojačala, ali i zasebne gitarske glave i kabineti.

Kod bas opreme isporučiva su Ampeg, Ashdown, EBS i TC electronic bas pojačala, također u combo ili pak head + cabinet varijanti.

Raspolažemo i s nekoliko setova bubnjeva (Yamaha, Ludwig i Premier), koji su isporučivi s hardwareom ili bez. Postoji i mogućnost najma setova činela Paiste PST5.

U području digitalnih klavira, stage piana i klavijatura, također smo pokriveni s najtraženijim artiklima iz Yamaha, Roland, Kurzweil i Casio palete proizvoda.

S obzirom da nas je višegodišnje iskustvo naučilo da postoji potreba i za njima, u mogućnosti smo isporučiti i druge instrumente: cajon, konge, ksilofon te sve druge instrumente po posebnim željama.

Budući da raspolažemo s iznimno velikim lagerom instrumenata, u mogućnosti smo već u startu ispuniti sve Vaše zahtjeve. Sve instrumente i glazbenu opremu koji su dostupni za najam, možete pogledati na web stranici www.loop.hr. Ukoliko nešto trenutno nemamo na raspolaganju, prema Vašem zahtjevu, pribaviti ćemo i isporučiti u traženom roku.

Najam ozvučenja i scenske opreme

Osim za backline providing, u LOOP Glazbenu agenciju se možete obratiti i ako trebate iznajmiti ozvučenja za sve Vaše potrebe – od malih kompaktnih razglasnih setova, pa do velikih razglasnih sistema do 20kW snage. Uz najam ozvučenja nudimo i dostavu istog, kao i tehničara zvuka, po želji korisnika.

Najam je moguć na kraći ili duži rok, a mogu se iznajmiti: zvučne kutije, aktivni razglasi, mikrofoni, miksete, stalci, kablovi, razglasna pojačala te DJ oprema (playeri, kontroleri, miksete…).

Nudimo i opciju najma scenske rasvjete, od pojedinačnih reflektora, do velikih binskih sistema. Više informacija potražite ovdje.

Gdje se oprema preuzima?

Oprema se preuzima i vraća u našoj poslovnici u Varaždinu, Ulica Stanka Vraza 6 (točno preko puta McDonaldsa), uz prethodnu najavu na telefone 042/410-757 i 098/9729-585, ili pak na e-mail prodaja@loop.hr.

Postoji i mogućnost dostave na traženu lokaciju, u našoj organizaciji, te mogućnost montaže i demontaže opreme.

Reference

Naše višegodišnje iskustvo pružanja backline providing usluge, garancija je naše kvalitete i pouzdanosti. Iza nas je više od 300 kvalitetno odrađenih evenata, od malih prezentacija, pa sve do velikih koncerata na otvorenim prostorima. Tijekom Špancirfesta 2019. paralelno smo opsluživali sve festivalske pozornice, pozornicu LOOP Glazbene klinike te kompletnu kLOOPsku scenu Sloboda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.