Neven Stipčić izdao novi singl U tebi

Mladi Varaždinac Neven Stipčić aktivno radi na svojoj glazbenoj karijeri. Glazbom se bavi sedam godina, a u tom je razdoblju nanizao već brojne nastupe i angažmane s bendovima kao što su Groove On i The Groovebox. Sudjelovao je u prvoj sezoni popularnog showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, a nastupao je i u mjuziklima Les Misérables te Josip i kričave boje njegovih snova.

Neven trenutno igra Lukasa u mjuziklu Glazba srca mog u koprodukciji Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu i Glazbene škole u Varaždinu, te Jesusa i Šimuna u rock operi Jesus Christ Superstar u Zagrebačkom gradskom kazalištu Komedija.

A uz to je nedavno izdao i novi singl U tebi, za koji je snimljen i spot.

Glazbu, aranžman i produkciju singla potpisuje mladi producent Leonardo Kapetanović koji je s Nevenom i autor teksta.

Pjesma je više soulful pop mooda. Leo i ja smo napisali tekst na taj jedan topliji zvuk, kroz koji smo na kraju uspjeli dobiti ovu chill pjesmu. Jako sam zadovoljan i svakako nastavljamo raditi dalje – kaže mladi Stipčić.

Spot za novi singl snimljen je u predivnim predjelima Bilogore. Produkciju spota potpisuje Dinko Šimac s kojim je Neven već ranije vrlo uspješno surađivao.

Dinko je genijalac, jedan od najkreativnijih koje sam ikad upoznao i s kojim sam imao prilike raditi. Znamo se neko vrijeme, super je osoba i vrhunski profesionalac koji radi s etabliranim imenima poput Detoura. Imali smo sreću da je bio predivan dan kada smo snimali spot pa smo uspjeli maksimalno iskoristiti ljepote prirode – ističe mladi Varaždinac.

U pripremi nove pjesme

U tebi je Nevenov šesti studijski singl, a drugi izdan za diskografsku kuću Menart. Promocija se tek zahuktava i Neven vjeruje da će ga publika dobro prihvatiti. Pritom priznaje da već ima u pripremi i neke nove pjesme.

Imam puno skica i raznih demo verzija pjesama koje radim, tako da je svakako u planu daljnja suradnja s Leonardom Kapetanovićem. U kojem smjeru ćemo ići? Vidjet ćemo najbolje kako koja pjesma diše – zaključuje mladi Stipčić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *