Najam prostorije za probe

Najam prostorije za probe nova je usluga koju Vam nudi LOOP Glazbena agencija. U vlastitom prostoru na raspolaganju imamo nekoliko vježbaona, koje mogu primiti kompletne bendove do 6 članova (po potrebi ili više). Također, omogućavamo i korištenje prostorija za individualno vježbanje.

Koliko ste puta izgubili po sat vremena samo da si postavite instrumente i sve spojite? Pa, onda na kraju probe još treba sve i demontirati. Pa dovoziti sve na probu i odvoziti s nje… U prostorima LOOP Glazbene agencije, sve vas čeka spremno. Upalite pojačala i proba može početi. Kad završite, samo ugasite i odete. Nema dosadnog i zamornog pospremanja.

Koja je oprema dostupna u prostoriji za probe?

Prostorije su kompletno opremljene glazbenom opremom koju trebate tijekom probe, kvalitetnim razglasom, a i brzom internetskom vezom. Riječ je o vrlo kvalitetnoj glazbenoj opremi, na kojoj ćete zaista uživati i tijekom probe svog benda. Postavljen je kompletan bubanj Yamaha (s bas pedalom i bubnjarskom stolicom), nekoliko pojačala za gitariste (Fender, Marshall, Hughes&Kettner…), bas pojačalo s kabinetom, potreban broj mikrofona, te aktivna mikseta s pjevačkim efektima i dvije zvučne kutije. Osobne instrumente donosite svoje (gitare, klavijature, bas gitare, bubnjari činele….), no, moguće je čak i to osigurati u prostoriji za vježbu. Najam prostorije za probe moguće je dogovoriti jednokratno, ili pak zakupiti trajni termin, čime ostvarujete dodatni popust.

Gdje se nalaze prostorije za probe?

U prostorima LOOP Glazbene agencije, u Gornjem Kuršancu, Frankopanska 1 (2 km od Varaždina i 10 km od Čakovca).  Za vas smo osigurali i parkirna mjesta s video nadzorom, te ugodan ambijent i kompletnu infrastrukturnu podršku.

Kako osigurati svoj termin ?

Svoj termin možete dogovoriti na telefone 099/731-6785 ili 099/650-5066, ili pak putem emaila agencija@loop.hr

Cjenik najma prostorije za probe

Bendovi od 2-6 članova:

1 sat – 90,00 kn

2 sata – 150,00 kn

3 sata – 200,00 kn

Individualni posjetitelji:

1 sat – 50,00 kn

2 sata – 80,00 kn

3 sata – 100,00 kn.

Za dva termina mjesečno odobravamo 10% popusta, a za tri i više termina mjesečno, odobravamo 25% popusta.

Članovi Hrvatske udruge glazbenika Varaždin i polaznici LOOP Glazbene klinike ostvaruju trajni popust od 25%, bez obzira na broj termina.

 

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.