Koncert Jed Becker’s Group ft. Elvis Stanić

Željni ste dobrog bluesa i rocka?

Ukoliko je Vaš odgovor potvrdan, nemojte nikako propustiti koncert “Jed Becker’s Group feat. Elvis Stanić” u sklopu Blues Festivala, a koji će se održati u dvorištu Palače Sermage, u nedjelju 26.07.2020. godine u 20:00 sati.

Tko su zapravo Jed Becker’s Group?

Jed Becker’s Group čine trojica vrhunskih glazbenika iz Rijeke priznatih diljem regije: Emir Grozdanić – gitara i vokal, Damjan Grbac – bass gitara i Tonči Grabušić – bubnjevi. Izvode najpoznatije klasike i standarde bluesa i rocka, a svojom pozitivnom energijom na publiku djeluju zarazno. To su dokazali i prošle godine svojim energičnim nastupom na varaždinskom Korzu, tijekom Špancirfesta 2019.

Trojica vrsnih glazbenika virtuoza donose naboj i entuzijazam vidljiv u svakom pokretu i u svakom tonu. Njihov nastup na prošlogodišnjem Špancirfestu bio je nagrađen brojnim aplauzima i ovacijama. Koliko pak su oni zavoljeli Varaždin, govori činjenica da su za omot svog novog albuma, odabrali baš sliku s varaždinskog koncerta. Obzirom da je ljubav obostrana, Koncertni ured Varaždin i LOOP Glazbena agencija odlučili su počastiti Vas još jednim koncertom ovih iznimnih glazbenika.

Elvis Stanić

Jedan od najboljih hrvatskih suvremenih gitarista i harmonikaša, te najnagrađivaniji jazz skladatelj srednje generacije i jedan od vodećih glazbenika u Hrvatskoj na području tzv. World glazbe. Na Blues Festival dolazi s Jed Becker’s Group. Virtuoznost ovih glazbenika jamči dobru svirku, pa burni aplauzi i bisevi na njihovim nastupima nikada ne izostaju. Uopće ne sumnjamo da iznimka neće biti ni njihov koncert u Varaždinu.

Ulaz na 18. Blues Festival je besplatan, a broj posjetitelja bit će ograničen trenutnim epidemiološkim mjerama.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.