Neno Resnik & The Farpoint Station

Nenad Resnik poznati je varaždinski glazbenik koji već gotovo 40 godina djeluje kao član raznih varaždinskih rock jazz i blues bendova, a u glazbenim je krugovima poznat i kao inicijator Hrvatske udruge glazbenika Varaždin.

Aktivniju autorsku karijeru Resnik je započeo 2005. godine suradnjom sa saksofonistom Gordanom Peršijem na autorskom jazz projektu Nenad Resnik Electric Swing, a godinu kasnije osnovao je prateći bend The Farpoint Station koji se pojavljuje na njegovom prvom CD-u “Return of The Son of The Monster From The Yellow Lagoon II”. Kasnije su snimljena još dva albuma – “Astral Neighbourhood“ te “Urgent Intervention“ koji je 2016. godine osvojio nagradu The Akademia iz Los Angelesa za najbolji EP album u kategoriji Alternative rock.

Bend trenutno čine Nenad Resnik (gitara, vokal), Mario Jagec (bas, saksofon), Želimir Novaković (bubnjevi), Vladimir Bugi Georgev (usna harmonika, vokal), Neven Resnik (klavijature), Darko Braje (klavijature) i Bojan Bakliža (klavir). Repertoar benda čine autorske skladbe, kao i tradicionalni blues standardi bržeg tempa.

Za više informacija o ovom glazbenom sastavu te za booking, javite se na mail agencija@loop.hr ili telefone 099/650-5066 ili 042/421-186.

https://nenoresnikband.bandcamp.com/

https://hr-hr.facebook.com/TheFarpointStation/

https://www.youtube.com/channel/UCOo3otayUdO4Iuq6LRO22sA?view_as=subscriber

    Želim bookirati