O nama

Što je LOOP Glazbena agencija ?

LOOP Glazbena agencija kao brand postoji od 2013. godine, a osnovana je s ciljem stvaranja kvalitetnije glazbene scene u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Naša je vizija i misija stvaranje okruženja u kojem će glazbenici, ali i ostali konzumenti glazbe, moći realizirati sve svoje prohtjeve i ambicije – na jednom mjestu.

Osiguravamo:

 • glazbene izvođače
 • glazbene instrumente
 • opremu za ozvučenje
 • opremu za rasvjetu.

Sve na jednom mjestu

Želite li organizirati event, nabaviti glazbene instrumente ili opremu, glazbeno se usavršiti kroz kvalitetnu edukaciju, snimiti i izdati glazbeni materijal (…), sve to možete na jednom mjestu. LOOP Glazbena agencija nudi cijeli niz usluga vezanih uz glazbu, glazbenike ili konzumente. Povezanost s LOOP music shopom i LOOP Glazbenom klinikom, pridonosi tome da realizacija bilo kojeg od ranije navedenog bude jednostavnija, kvalitetnija i jeftinija

LOOP Glazbena agencija svojevrsna je poveznica između izvođača i organizatora evenata. Želite li angažirati glazbene izvođače (bend, duo, trio, tamburaše, DJ…) za Vašu proslavu ili event neke druge vrste, ili su Vam potrebni ozvučenje, odnosno rasvjeta – ovdje smo za Vas. Ispunit ćemo sve vaše prohtjeve i želje te osigurati nezaboravni doživljaj.

Ukoliko pak želite iznajmiti instrument školski ili profesionalni – i tu Vam možemo pomoći. Bilo da se radi o najmu na kraći ili neki duži rok.

Pogodnosti za glazbene izvođače/organizatore evenata

U našem portfelju imamo vrlo širok izbor glazbenih postava koji izvode glazbu različitih stilova. Glazbenicima iz portfelja osiguravamo nastup i naplatu bez brige oko rješavanja potrebne „papirologije“. Na sebe preuzimamo ispunjavanje svih obveza vezanih uz osiguravanje legalnog nastupa, kao i naplatu, odnosno podmirivanje potrebnih davanja. Isplatu glazbenicima vršimo na njihove račune. 

Organizatorima evenata pak osiguravamo glazbene izvođače, sukladno željama i potrebama. Trebate nam samo reći koju vrstu glazbe preferirate i trebate li duo, trio, bend s pjevačem/pjevačicom, tamburaški sastav, DJ-a (…), a mi ćemo pronaći one najbolje za Vas. Vama dostavljamo račun, a telefoniranje, rješavanje „papirologije“ i traženje najadekvatnijeg izvođača – LOOP Glazbena agencija preuzima na sebe.

Reference

Osiguravamo instrumente, opremu i glazbene izvođače za sva veća glazbena događanja u Varaždinu i okolici (ali i šire), a iznimno velik broj zadovoljnih klijenata i poslovnih partnera – naša su najbolja referenca.

Naše poslovanje karakterizira pristupačnost i otvorenost, uz vrlo visok stupanj profesionalnosti i zalaganja. To su prepoznali brojni naši partneri: kupci, tvrtke, institucije, organizacije i drugi, s kojima nas veže višegodišnja uspješna suradnja.

Neki od naših poslovnih suradnika i partnera su:

 • Koncertni ured Varaždin – suorganizacija i osiguranje backlinea za koncert vrhunskog kubanskog pijanista Luisa Luga u Varaždinu te za glazbene programe Ljeta u Varaždinu i Fontana Blues Festival…
 • Grad Varaždin – organizacija i osiguranje backlinea za manifestaciju Varaždin Rocks, te za glazbene programe na Kupalištu Drava…
 • Turistička zajednica grada Varaždina – suorganizacija programa Glazba na balkonima grada i LOOP Glazbene klinike na Špancifestu…
 • Hotel Park Čakovec – suorganizacija i osiguranje opreme za razne svečanosti i proslave…

Kao službeni sponzor Špancirfesta 2019 organizirali smo 60-ak glazbenih i edukativnih programa i sadržaja te producirali čak 160 sati vlastitog glazbenog programa. Osigurali smo backline za sve festivalske pozornice, kao i za uličnu pozornicu LOOP Glazbene klinike ispred Varaždinske kuće u Gajevoj ulici i koncerte održane u okviru programa kLOOPska scena Sloboda.

Obratiti nam se možete:

 • osobno: u uredu u Kuršancu, Dravska ulica 30, 40000 ČAKOVEC, svakog radnog dana od 8:00 – 16:00 sati
 • telefonom: 098/582-150, 099/650-5066
 • e-mailom: agencija@loop.hr.